About Me

My Photo
Malaysia
All the products are READY STOCK! All our product are carefully produced at strict quality control and all material are Halal in order to fulfill Malaysians demand.Please take note that color(s) may be sightly difference due to lighting & screen resolutions.Payment can be made by using MAYBANK & CIMB. Payment should be made on the same day after you confirm order.NO BOOKING and strictly NO BACKOUT BUYER. Please make an order if you are ready to make a payment. Affordable price & satisfaction guarantee. Thank you.

Followers

Sunday, 19 April 2015

New Arrival 19 April - Dior & MK gred 2A

Salam semua.. 
Kalini  Nak update MK & Lady dior yg digilai ramai dah restock untuk gred 2A. Dah tentulah harga mampu milik. Tapi kalau korang nak yg lagi better, yg 3A lagi cun dah hampir sama mcm 1:1 tau. Tapi yg gred 2A ni pun tak mengecewakan. Mmg kemas sungguh workmanship dia.

Size : Large only
Material : Soft Skin
Price : RM150/each termasuk pos seluruh Malaysia


Whatsapp +60143946276












**************************************************************
MICHAEL KORS
**************************************************************

MK Cerut 3in1 : RM150

MK Cerut 2in1 : RM140

MK 3in1

Bawah  ni 2in1 ya.







New Arrival 19 April - Coach 3A

Assalamualaikum semua.
Jom cuci2 mata stock handbag Coach untuk perempuan & Lelaki tau.

Harga semua RM150 & ke bawah.
Berminat terus je Whatsapp +60143946276


















Saturday, 4 April 2015

Stock Updated - Bonia, Kate Spade, Burberry, Victoria Secret, Mulberry & Backpack

Salam semua. 
Sy udpate handbag yg still available buat masa ni.
Harga tak dapat lah sy nak update satu2 sbb banyak.
Bermula dari RM100. Paling mahal pun RM170.
Tapi kalau nak beli set 3in1 ke 2in1 ke harga lebih ler..tp ada diskaun sikit.

Dan harga2 sy sebut semestinya dah termasuk kos pos sekali okay. Free paper bag semuanya. Klu gambar ada box tu tak termasuk ye. Box kena caj rm50/each kalau nak la.

Jika berminat terus Whatsapp +60143946276


P/s : Sebelum whatsapp tolong screenshot/download pic mana yg korang suka. Mudah untuk cepatkan urusan sbb sy tak ingat kod2 ni. Hehe.

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
BONIA
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★













★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
KATE SPADE
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★










★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Burberry
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★






★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
VICTORIA SECRET
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★



★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
POLO
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★



★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
MULBERRY
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★




★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
BACKPACK
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★