About Me

My Photo
Malaysia
All the products are READY STOCK! All our product are carefully produced at strict quality control and all material are Halal in order to fulfill Malaysians demand.Please take note that color(s) may be sightly difference due to lighting & screen resolutions.Payment can be made by using MAYBANK & CIMB. Payment should be made on the same day after you confirm order.NO BOOKING and strictly NO BACKOUT BUYER. Please make an order if you are ready to make a payment. Affordable price & satisfaction guarantee. Thank you.

Followers

Monday, 9 November 2015

PENGAMBILAN AGEN DROPSHIP DIBUKA!!! TANPA MODAL ♥


Salam semua ♥

Sy sedang mencari agen dropship. Kerja dia senaaaang sangat. Meh nak citer.
Kalini sy akan buat dlm 1 group whatsapp.
If ada bag baru sy whatsapp je terus ye since kadang2 tak sempat nak upload semua dlm IG. 

Siapa yg berminat & ingin cari pendapatan sampingan bolehlah whatsapp sy kat no ni ye +60143946276


TAK perlu modal
TAK perlu simpan stok
TAK perlu pergi pos
TAK perlu risau stok tak laku
TAK perlu!! Anda hanya perlu kerja ikut sukahati anda nak mengadap berapa jam pun kat media sosial masing2. Upload pic dari sy. Caption nak ikut sy pun boleh, nak buat sendiri pun boleh. 


Takde limit korang nak jual banyak ke sikit. Jual banyak korang dptlah banyak. 

Kalau sehari dapat jual 1 bag pun cukup. 
Contoh :-
Komisyen RM15 (at least) x 25 hari = RM375 sape nak bagi?


Ini kalau anda jual sehari 1 bag. Kalau lebih?
Ini kalau ikut harga sy. Kalau anda mark up harga sendiri berapa anda boleh dapat? ;-) Yg penting mark up jgnlah lebih2 sgt ye. Nanti buyer lari lagi uolls merana. Hehe.


Sblm ni sy tak ambil dropship. Skrg nak ambil sebab acc insta yg lama dah diblock, so sy buat yg baru secara berasingan. Sy lebih fokus kat ig sy yg high grade iaitu @mrs_handbagshopnew. Jd agak sukar nak promo dua ig dlm 1 masa. Yg @handbagmalaysiamurah ni sy perlukan agen manakala yg high gred sy stop ambil agen buat masa ni.


Tak ada kerja goyang kaki boleh dpt duit. Mesti kena usaha jgk tau. Bila dpt hasilnya barulah kita happy walaupun jumlahnya sikit tp kita puas sbb hasil usaha kita sendiri. Sy doakan program ni membantu menambahbaik lg ekonomi kita skrg ni InsyaAllah =)

Wednesday, 30 September 2015

Handbag Offer (GRED 1:1 ONLY)

Salam semua. 
Since ramai yg tak ada instagram, sbb instagram tu semua sy masukkan high gred je. Makanya, sy share jugaklah kat sini. Semua gred 1:1 tau. Gred 1:1 ni gred kedua tertinggi. Paling tinggi Premium Gred sbb premium tu mmg srba serbi cun la kan  mcm ori tp harga pun cun jgk. Main ribu2 jugak dia.
Kalau 1:1 ni pun dah kira bagus tau sbb design & kualiti pun mmg lawo dah. Kira puashati ler. Beli 1:1 dlm 4 5 6 ratus. Banding harga ori yg main belas2 puluh ribu tu kan kan kan.. Mmg the best & termurah gitu.


Kalini sy upload semua stock handbag 1:1 yg nak clearance skrg ni..mmg murah sesangat dari harga pasaran. Dah termasuk pos skali SELURUH MALAYSIA.
No more discount okay. Jgn noti2.
Konsep dia sape cepat dia dapat k. Pilihlah untuk jadikan koleksi.
 Bergaya sikit dgn high gred kan. Hehe.

Nak order terus WHATSAPP +60143946276
(sila sertakan gambar sekali ye utk elakkan kekeliruan)

P/s : instagram sy untuk high gred @mrs_handbagshopnew.




Gucci Swing Tote 
Small size
Ada Black & Gold shj.

Harga asal : RM750
NOW OFFER : RM500


MCM Backpack
Mini size
4 colour : Soft Pink / Black /Beige / Brown

Harga asal : RM550
NOW OFFER : RM350

MCM Backpack
Small size
4 colour : Purple / Black /Beige / Brown

Harga asal : RM580
NOW OFFER : RM370


MCM Backpack
Medium size
4 colour : Soft Pink / Black /Brown

Harga asal : RM600
NOW OFFER : RM400


Chanel Classic Flap Medium Lambskin
Black with Silver hardware

Harga asal : RM580
NOW OFFER : RM470 


Chanel Classic Flap Small Lambskin
Black with Silver hardware
Red with Gold hardware

Harga asal : RM550
NOW OFFER : RM450 


Chanel Leboy Large
Blue with Silver hardware

Harga asal : RM790
NOW OFFER : RM590

Chanel Leboy Large
Black with Silver hardware

Harga asal : RM790
NOW OFFER : RM590


Chanel Leboy Medium
Pink with Silver hardware
Black with Silver hardware

Harga asal : RM700
NOW OFFER : RM500

Chanel WOC Camellia
Blue with Gold hardware

Harga asal : RM480
NOW OFFER : RM350

Chanel WOC Lambskin
Black with Gold hardware

Harga asal : RM450
NOW OFFER : RM350

Chanel Mini Flap
Red Caviar with Gold hw
Maroon Lambskin with Silver hw

Harga asal : RM480
NOW OFFER : RM350

Chanel Classic Flap Jumbo Lambskin
Lilac with Gold hw

Harga asal : RM650
NOW OFFER : RM500

Chanel Classic Flap Medium Lambskin
Red with Silver hw

Harga asal : RM580
NOW OFFER : RM470

Chanel Flap Chevron Jumbo Lambskin
Red with Silver hw

Harga asal : RM650
NOW OFFER : RM500

Chanel Classic Flap Maxi Caviar
White with Silver hw

Harga asal : RM720
NOW OFFER : RM550

Chanel Classic Flap Jumbo Lambskin
Red with Gold hw

Harga asal : RM650
NOW OFFER : RM500

Chanel Classic Flap Medium Caviar
Dark Purple with Silver hw

Harga asal : RM580
NOW OFFER : RM470

Chanel Classic Flap Maxi Lambskin
Red with Silver hw

Harga asal : RM720
NOW OFFER : RM550

Lady Dior Large Lambskin
Colour pls refer gambar

Harga asal : RM650
NOW OFFER : RM520

Lady Dior Medium Lambskin
Black with Gold hw

Harga asal : RM600
NOW OFFER : RM500

Lady Dior Medium Lambskin
Black with Silver hw

Harga asal : RM600
NOW OFFER : RM500

Lady Dior Medium Lambskin
Maroon with Gold hw

Harga asal : RM600
NOW OFFER : RM500


Lady Dior Medium Patent
Royal Blue

Harga asal : RM600
NOW OFFER : RM500

Lady Dior Medium Patent
Red

Harga asal : RM600
NOW OFFER : RM500

Lady Dior Medium Patent
Silver

Harga asal : RM600
NOW OFFER : RM400 (ni stock lama thats why lebih murah)

Lady Dior Medium Lambskin
Black with Gold hw

Harga asal : RM600
NOW OFFER : RM400 (ni stock lama thats why murah)

Chanel Classic Flap Medium Lambskin
Red with Silver hw

Harga asal : RM580
NOW OFFER : RM400


Chanel Classic Flap Maxi Lambskin
Fuschia Pink with Silver hw

Harga asal : RM720
NOW OFFER : RM550

Chanel Classic Flap Maxi Lambskin
Red with Silver hw

Harga asal : RM720
NOW OFFER : RM550



Wednesday, 12 August 2015

Yeayyy! New Instagram ♥

Assalam semua. 
Sorry lama tak update. Nak mintak tlg korang semua kalau ada instagram jemput2 lah follow ig baru kita tu. Hihi. Kat situ semua update bag2 murah ni je. Sbb kat blog susah sikitla nak update. Leceh sikit sbb pakai tab. Pakai instagram senang je. Nak edit apa2 pun senang. So mudah kat sana. Tu yg kadang2 bersarang blog ni.. haha.
Ok bawah ni IG baru sy ye. JOM SUPPORT. 
TQ GUYSSSS♥♥♥♥


Tuesday, 4 August 2015

New Arrival 4 Ogos - Cantik2 semuaaaa

Salam semua! Selamat hari raya :)
Sy dah mula beroperasi okay. Raya sebulan kan, tau korang mesti tgh sibuk nak matching2 kan baju & bag la tudung la kan..hehe.. apa lagi sempat nak order nih. 
Apa2 terus je contact kita ye.

Whatsapp +60143946276
atau
SMS +60172051050
(Sila sertakan gambar semasa order)





Coach code 9970
RM100 free pos seluruh Malaysia.
Free paper bag.




Coach code 9978
RM100 free pos seluruh Malaysia.
Free paper bag.








Givenchy code 608
RM140 free pos seluruh Malaysia.
No paper bag








Givenchy code 809
RM150 free pos seluruh Malaysia.
No paper bag















MK code 1255
RM150 free pos seluruh Malaysia.
Free paper bag




Prada code BN2274
RM150 free pos seluruh Malaysia.
Free paper bag.








Prada code BN2838
RM150 free pos seluruh Malaysia.
Free paper bag.



Bonia code 12
RM160 free pos seluruh Malaysia.
Free paper bag.



Bonia code 28
RM160 free pos seluruh Malaysia.
Free paper bag.






Coach code 1517
Red / Light Beige / Coffee
RM150 free pos seluruh Malaysia.
Free paper bag.








Carlo Rino code 18-1
RM160 free pos seluruh Malaysia.
Free paper bag.








Bonia code 18
RM160 free pos seluruh Malaysia.
Free paper bag.









MK code M2074
RM150 free pos seluruh Malaysia.
Free paper bag.









Furla code F07
RM150 free pos seluruh Malaysia.
Free paper bag.








Carlo Rino code 205
RM170 free pos seluruh Malaysia.
Free paper bag.







Bonia code 34
RM150 free pos seluruh Malaysia.
Free paper bag.