About Me

My Photo
Malaysia
All the products are READY STOCK! All our product are carefully produced at strict quality control and all material are Halal in order to fulfill Malaysians demand.Please take note that color(s) may be sightly difference due to lighting & screen resolutions.Payment can be made by using MAYBANK & CIMB. Payment should be made on the same day after you confirm order.NO BOOKING and strictly NO BACKOUT BUYER. Please make an order if you are ready to make a payment. Affordable price & satisfaction guaranteed. Please LIKE our facebook now for the latest promotion. Thank you.

Followers

Monday, 6 January 2014

Branded Handbag Gred 1:1 only.

Salam semua :)
Sekarang ramai dikalangan customer kami minta handbag gred 1:1. So,memang macam2 dah kami bawa masuk cuma tak sempat update kat blog je. Antaranya Chanel,LV,Gucci,Dior,Burberry,Prada dll atas permintaan customer sbb kami ambil secara direct di factory di Guangzhou. Ada yg ready stock, ada yg kena pre order. Nak tahu status barang tu boleh terus contact sy k.
Berkenaan harga pula, kami menjanjikan harga termurah bagi GRED 1:1 dgn kualiti yg hampir 100% sama dgn authentic.

Jangan tertipu dgn membeli handbag yg dikatakan 1:1 tetapi sebenarnya cumalah gred 2A or 3A. Ni kami bagi review sikit eh. Hihi. Kalau nak dapat update terkini, jemput singgah ke instagram kami di MRS_HANDBAGSHOP.

P/s : Kami dah cuba cut cost yg tak perlu utk kurangkan harga, so untuk handbag 1:1 anda akan dapat FREE POSTAGE,PAPER BAG,AUTHENTIC CARD,DUSTBAG. Jadi anda tak perlu bayar lebih. 

Kalau nak BOX, pls add on RM50/pc.

Whatsapp for details 014-3946276 ♥

Gucci Soho Shoulder Bag.
Medium Size.
RM600.
Ready stock color as above. Warna lain boleh Pre-Order.

Prada Saffiano Lux Tote.
Small Size.
RM700.
Ready stock color as above. Warna lain boleh Pre-Order.

Chanel GST Caviar.
Old Pattern.
RM650.
Ready stock color as above. Warna lain boleh Pre-Order.

Lady Dior 3 Tone.
Small Size.
RM490.
Ready stock color as above. Warna lain boleh Pre-Order.

LV Neverful Monogram.
PM : RM450
MM : RM480
GM : RM550
Chanel Classic Flap Bag 1113.
Red. Medium Size. Lamsbkin Leather.
Gold hardware.
RM520.
Ready stock color as above. Warna lain boleh Pre-Order. 
LV Damier Speedy 30
RM500.

LV Damier Neverful.
PM : RM450
MM : RM480
GM : RM550

LV Neverful Damier Azur.
PM : RM450
MM : RM480
GM : RM550
Chanel Classic Flap Bag 1113.
Soft Pink. Medium Size. Lambskin Leather.
Gold hardware.
RM520.
Warna lain boleh Pre order.
Chanel Classic Flap Bag 1113.
Caviar Leather.
Medium size. Gold Hardware.
Black,Soft Pink,Red.
RM580.
Warna lain boleh pre order.
Chanel GST Caviar Red.
New Pattern.
Caviar Leather. Gold Hardware.
RM750.
Warna lain boleh Pre order.
Chanel GST Caviar Cream.
New Pattern.
Caviar Leather. Gold Hardware.
RM750.
Warna lain boleh Pre order.

Chanel GST Caviar Black.
New Pattern.
Caviar Leather. Gold Hardware.
RM750.
Warna lain boleh Pre order.

Wednesday, 16 October 2013

INFO

Salam semua :)
Just nak inform kepada semua yg selalu singgah blog sy yg x seberapa ni, bahawasanya sy kekurangan waktu untuk update kat blog ni, huhu.. tu yg berhabuk dah. Kalau anda ada INSTAGRAM, jom follow ya. Sy mmg aktif kat sana sekarang ni. 

Jom2 follow :)




Saturday, 17 August 2013

Chanel Handbags 2013

Salam 10 Syawal. Mari kita teruskan update entri ni berkenaan handbag Chanel yg sentiasa meletoppss walaupun design ni boleh dikatakan dah lama di pasaran.
Haaa.... Maknanye apa? Maknanye memang cantiklah & menepati citarasa setiap golongan dan tidak dimamah zaman. Ecewahhh ayat... Haha..
Nak order, macam biasa, terus contact no bawah ni ye :-

SMS : 017-2051050
Whatsapp : 014-3946276

Untuk buyer yg boleh buat FULL PAYMENT sahaja tau. 
1st come 1st serve.
Sy takkan simpankan stok selagi tiada payment. Harap maklum ya. Sbb stok Chanel ni sentiasa mendapat permintaan tinggi. Jadi yg tak serius tolonglah jangan main-main nak order. Maaf andai terkasar bahasa. Huhu.. 
Jom2 kita tengok!!

Chanel Flap Bag - Black Grade 1:1

Medium Size
Full Leather Original Lambskin

Price : RM480 
Free postage & Free paper bag

Chanel Flap Bag - Soft Pink Grade 1:1

Medium Size
Full leather original Lambskin

Price : RM480
Free postage & Free paper bag

Chanel Flap Bag - Khaki Grade 1:1

Medium Size
Full Leather Original Lambskin

Price : RM480
Free postage & Free paper bag

Chanel Flap Bag 28668 - Grey (Gred AA)
Medium Size

Price : RM125 
Free postage & Free paper bag.

Chanel Flap Bag 28668 - Maroon (Gred AA)
Medium Size

Price : RM125
Free postage & Free paper bag

Chanel Flap Bag 28668 - Khaki (Gred AA)
Medium Size

Price : RM125 
Free postage & Free paper bag

Chanel Flap Bag 28668 - Soft Pink (Gred AA)
Medium Size

Price : RM125
Free postage & Free paper bag